5 Ekim 2009 Pazartesi

Filistin’e duâya dâvet ( Mescidi Aksa )


Yeryüzünde zulüm kol geziyor. Mazlumlar "ahh!" ediyor, zâlimler habire zulümlerini artırıyor. Mâsum insanlar katlediliyor. Zulmün insanlığa yansıyan görüntüsü Filistin'den aksediyor. Dünya televizyonları Filistin'deki vahşeti toplumlara duyuruyor, gösteriyor, seyrettiriyor; kısacası dünyanın neresinde olursa olsun "insan"ları olan vahşetten haberdar ediyor. Halklar tepkilerini gösteriyor, devletleri ellerine geçirenler zulümlere aldırış bile etmiyor. Hatta çoğu destek bile veriyorlar. Zâlimlerin ve zâlimlere destek veren mel'unların canları cehenneme; lânetullahi aleyhim ecmain...

Siyonist Yahudilerin Filistin'deki katliamına bedduadan gayri bir şey yapamıyoruz. Halkın elinden başka birşey gelmiyor. Bizler de elimizden geleni yapalım. Neler yapacağız? Yapacaklarımızı sıralayarak sizleri zalimlere bedduaya davet ediyorum. Duamız dünyanın her neresinde bir mazlum zulüm görüyorsa onun biran evvel kurtuluşuna; bedduamız Siyonist Yahudilerin kahr-ı perişanlığına olacaktır.

Yapacaklarımız:

1- Bu akşamdan itibaren gecenin ilk üçte ikisi geçtikten sonra yataktan kalkacağız.

2- Abdest alıp en az 2 rek'at teheccüt namazı kılacağız.

3- Yüz defa Estağfirullah çekeceğiz.

4- Kırkbir defa Fil Suresi'ni okuyacağız.

5- Çokça "YA KAHHAR" ismini okuyacağız.

6- Sonra ellerimizi açıp şöyle dua edeceğiz:



Euzübillahimineşşeytanirracîm

Bismillâhirrâhmânirrâhîm...

Elhamdülillahi Rabb'il Âlemin. Vesselât-u vesselâmu alâ seyyidina Muhammed'in ve alâ alihi ve ashabihi ecmain.

Ya ilahelalemin...

Yalnız Sana ibadet ediyor ve yalnız Senden yardım diliyoruz. İbadetlerimizi kabul, dualarımızı makbul eyle. Sana yöneliyoruz bizleri katından boş çevirme.

Ya Rabbî! Yeryüzünde zulüm en iğrenç boyutlarda icra ediliyor. Zalimler alabildiğince azdılar. Mazlumlar gözyaşlarını kan olarak akıtıyorlar. Canları bedenleri parçalanarak alınıyor. Mazlum bebekler, çocuklar, kadınlar ve ihtiyarlar katlediliyor. Akla hayâle gelmedik işkenceler yapılıyor.

Allah'ım! Mazlumlara yardım eyle. Onları himaye eyle... Acılarını dindiriver.

Zâlimleri islâh eyle, onları hidayete sevkediver. İslahları ve hidayetleri mukadder değilse Ya Rabbî, Sana havale ediyoruz; cümlesini kahr-u perişan eyle. Ellerindeki gücü alıver, tekniklerini işe yaramaz hâle getiriver. Başlarına musibet yağdırıver. Birbirlerine düşürüp birbirleriyle boğuşarak imhalarını gerçekleştiriver.

Ya Rabbî! Siyonist Yahudiler yıllardır yaptıkları katliamların şu günlerde dozajını artırdılar. Filistin'de Senin Müslüman kullarına alçakça zulmediyorlar. Bebeklerin, çocukların, kadınların ve mazlumların canlarını bedenlerini parça parça ederek katlediyorlar. Elimizden Sana iltica etmekten gayri bir şey gelmiyor. Gözyaşlarımız sel oluyor. Yediklerimiz içimize sinmiyor. Ebabillerini bekliyoruz. Kâbe'ni yıkmak için gelenleri helâk ettiğin gibi Siyonist Yahudileri de Ebabillerinle imha ediver. Mazlum kardeşlerimizi can dayanmaz vahşetten kurtarıver Allah'ım...

Siyonizm, dünyada kangrenlenmiş bir çıban başıdır. Etrafa zarar vermektedir. Yok ediver Allah'ım...

Bunlar Tevrat'ı, İncil'i bozdular. Kur'ân'ına akla hayale gelmedik saldırılarda bulunuyorlar. Sen Kur'ân'ını koruduğun için O'na zarar veremiyorlar. Bu hainleri ihanetleri içinde boğuver Ya Rabbî...

Allah'ım! Siyonist Yahudiler Filistin'i gasbettiler. Senin Beyt'in Mescid-i Aksâ'yı işgal ettiler. Mescid-i Aksa topraklarında fesatlarını yayıyorlar. Müslüman kullarını katlediyorlar. Topraklarına kastediyorlar. Allah'ım! Yeri zalimlerin ayaklarının altından sallayıver. Onların şerlerinden Sana sığınıyoruz... Onların helâklerini Müslümanlara biran evvel gösteriver. Bizlere, onlar üzerinden kudretinin olağanüstülüğünü göster. Onları hezimete uğrat ve Müslümanlara zaferler nasib eyle.

Allah'ım! Senin yolunda savaşan kullarını hep zaferle mükâfatlandır.

Allah'ım! Filistin'deki Müslüman kardeşlerimiz Siyonist saldırılar altında can veriyorlar, esir ediliyorlar, işkence görüyorlar, topraklarına kastediliyorlar. Onları bu zulümden koru ve kurtar. Onlara kararlılık ver. Zürriyetlerini hayırlı kimseler eyle.

Allah'ım! Dünyada devletleri ellerine geçirenler (çok azı müstesna) Siyonist İsrail'e imtiyaz payesi veriyorlar. Bu payeyi ve bunu verenleri ellerinden alıver.

Allah'ım! Daha önce Lübnan'da verdiğin gibi Gazze'de de Siyonist Yahudilere layık olduklarını veriver.

Bedr'in arslanlarına yardım için gönderdiğin melekler ordusunu, Gazze arslanlarının yardımına da gönder Allah'ım!

Siyonistleri kendi kurdukları tuzakta imha ediver.

Gazzeli Mücahidlere yardım eyle. Onları siyonizme karşı galip eyle. Onların şehidlerini Adn Cennetlerine koy... Yaralılarına âcil şifalar ver... Gazilerine sabırlar ihsan eyle... Kardeşlerimizi Siyonizmin insafsızlığına bırakma...

Allah'ım! Ebu Leheb'in ellerini kuruttuğun gibi, Siyonistlerin ellerini de soylarını da kurut. Gönder azabını zâlim Siyonistler üzerine. Tuzağına düşür cani İsrail sürüsünü. Onların hesabını çabucak görüver Allah'ım.

Hasbinallahu ve ni'mel vekil...
AMİN

5 yorum:

Pabuc dedi ki...

Allah razı olsun...bunları hergün yapabilmeyi bilmiyorum da haftada bir defa bile yapabilsek şükür diyecem...Allah onların yardımcısı olsun bize de utanma duygusu versin inş.

Unknown dedi ki...

eğer istanbuldaysanız
bunu kaçırmayın
http://sensizyildizlarabakamam.blogspot.com/2009/10/hey-millettt.html

cografyacı dedi ki...

DBP. dualrın niyetlerin onlarla olsun Allah kabul eder zaten inş..

Bahar gelsin: istanbuldayım pendikte yapılıyormus aslında gidilecek bir program ayrıca teşekkürler :)

Zehra Fındıklı dedi ki...

Amin amin...
Allah razı olsun sevgili kardeşim.

cografyacı dedi ki...

senden de Zehra Abla Allah razı olsun